sponsored

Xiaomi’nin Clubhouse Alternatifi Uygulaması Mi Talk Yakında Çıkıyor (Android İçinde Çıkacak)

sponsored
sponsored

Xiaomi , iletişim hizmeti Xiaomi Mi Talk ile ilgili tuhaf adımlar attı. Resmi kapanıştan sadece bir hafta sonra, uygulama yeniden canlanıyor, ancak farklı bir biçimde.

Messenger’ın kapandığı gün Xiaomi CEO’su Lei Jun, Weibo’daki takipçilerle bir tartışma başlattı. Şimdi 140 milyon konuyu okudu ve 130 milyonu tartışmaya katıldı. Tartışma sırasında üst yönetici, şirketin 2021’de yeni bir interaktif uygulama başlatmayı planladığını söyledi.

26 Şubat akşamı, Xiaomi Mi Talk ekibi ilginç bir açıklama yaptı: “Mi Talk, start again(Mi Talk yeniden başlıyor)” ve şimdi uygulama yeniden başlatıldı, ancak güncellenmiş bir formda. Hizmetin artık profesyonelleri hedefleyen bir sesli sohbet olduğu bildiriliyor. Aslında Xiaomi, uygulamasını son zamanlarda büyük bir popülerlik kazanan sosyal ağ Clubhouse rakibi olarak yayınlıyor .

Bu tamamen yeni bir ürün olacak – eski uygulamasından hesap ve veri aktarımı planlanmamaktadır. Başlangıçta, az sayıda kullanıcı kapalı test için davet alacaktır. Diğerleri kayıt olabilir ve bir davet için bekleyebilirler.

Android ve iOS sürümlerinin zaten hazırlandığı belirtelim. Çin uygulama mağazasında, yeni Xiaomi hizmeti, Mi Talk’ın resmi kapanış gününde ortaya çıktı, ancak hala geliştirmenin erken bir aşamasında ve yalnızca davetiyeye değil, aynı zamanda kayıtlı bir cep telefonuna da sahip olanlar tarafından kullanılabilir. Bir Xiaomi çalışanının telefonu.

XİAOMİ, KÜRESEL OLARAK ÜÇÜNCÜ AKILLI TELEFON MARKASI OLDU

Xiaomi , Qualcomm’un Snapdragon 888 yonga setiyle bir amiral gemisini piyasaya süren ilk şirketti. Marka, MIUI 12.5 ile birlikte Aralık ayında Mi 11’i piyasaya sürdü. Son zamanlarda şirket, küresel pazarlar için yeni amiral gemisini resmi olarak duyurdu. Yeni yazılım dış görünümü ve amiral gemisinin yanı sıra, şirket, ilerlemesiyle ilgili ayrıntıları açıkladı. Geçen yıl pazarı kasıp kavuran salgına rağmen marka, dünyanın en büyük üçüncü akıllı telefon markası olmayı başardı. Redmi markası da geçen yıl bazı rekorlar kırdı.

Ayrıca 36 farklı pazarda en az üçüncü sırayı elde etti. Çin devi, 2020’nin 3. çeyreğinde yıllık %3.639’luk etkileyici bir büyüme ile üst sınıf segmentte en hızlı büyüyen marka oldu. Buna 500$ ‘dan fazla maliyeti olan cihazlar da dahil. Sizce Mi Talk uygulaması Clubhouse uygulamasına rakip olur mu? Yorumlarda belirtmeyi unutmayın.

Kaynak


sponsored
Admin:
sponsored

This website uses cookies.

sponsored