sponsored

Snapchat’in Ücretli Sürümü Snapchat Plus Duyuruldu

sponsored
sponsored

Uzun Zamandır Üzerinde Çalışılıyordu

Snapchat Plus ‘ın geliştirildiği yönünde sızıntılar çıktıktan sonra Snap resmi bir açıklamayla iddiayı doğrulamıştı. Bu açıklamanın ardından bugün, Snapchat Plus kullanıma sunuldu.

Telegram’dan Sonra Sıra Snapchat’te

Telegram da benzer bir ürünü olan 5$ fiyat etiketli Telegram Premium’u tanıtmıştı. Bu üründe kullanıcılar bazı ek özelliklere erişim imkanı kazanıyordu. Paket; dosya gönderme sınırının 4GB’a yükseltilmesi, indirme hızı limitlerinin kaldırılması, takip edilebilir kanal sayısının artırılması, sesli mesajları metine çevirme vb. özellikleri barındırıyordu.

Özellikler ve Fiyat

Söylenene göre Snapchat’i sık kullananlar için geliştirilen bu paket, kullanıcılara test aşamasındaki yeni özelliklere ve beta sürümlere erişim imkanının yanı sıra hikayeleri tekrar oynatanları görme, uygulama simgesini değiştirmeye ve sık konuşulan arkadaşları sohbetin en üstüne “en iyi arkadaş” olarak eklemeye olanak sağlıyor. İlk olarak ABD, Birleşik Krallık, BAE, Fransa, Kanada, Almanya, Yeni Zelanda, Avustralya ve Suudi Arabistan’da kullanıma açılacak abonelik paketi, ilerleyen dönemde tüm dünyada kullanıma sunulacak.

Firma, ana gelir kaynaklarının reklamlar olduğunu hatırlatarak kullanıcıların reklam görmeye devam edeceklerini belirtiyor. Buna rağmen bu paket için 4 dolarlık bir fiyat karşımıza çıkıyor.


sponsored
AHMET ALLAHVERDİ:

View Comments (1)

sponsored

This website uses cookies.

sponsored