sponsored

1500 dolarlık bir Xiaomi telefon alır mıydınız?

sponsored
sponsored

Xiaomi , yaklaşan bir ürünle ilgili hayranlarından geri bildirim almak için sık sık Weibo anketlerini kullandı. Şirketin CEO’su Lei Jun, hayranların yaklaşan bir telefon için 10.000 yuan (~ 1.548 $) ödemeye istekli olup olmayacaklarını bulmayı amaçlayan bir anket yayınladı. Xiaomi’nin CEO’su Lei Jun, telefonun ne olacağını açıklamadı. Bunun yerine, onlara bu fiyat etiketine sahip bir Xiaomi telefonunun nasıl görünmesi gerektiğini de sordu. Bununla birlikte, anketin markanın ilk katlanabilir akıllı telefonunun başlangıcı olabileceği yönünde tahminler var.

Çinli şirket, kullanıcılara paralarının karşılığında inanılmaz değer sunan bütçesi ve cep dostu ürünleri ile tanınır. Ancak Xiaomi, geçen yıl fiyatı 1.000 $ ‘ı vuran mi 10 Ultra’yı piyasaya sürdü. Mi 10 Ultra iyi karşılandı ve satış rakamları bilinmese de ürünün pazarda çok iyi performans gösterdiğine inandık.

Xiaomi’nin katlanabilir bir model olmayan amiral gemisi bir telefon çıkarması ve 1500 dolara kadar satması pek olası değil. Böylece bu, markanın yaklaşmakta olan katlanabilir telefonu için bir ipucu olabilir. Şirketin ilk katlanabilir cihazını ne zaman piyasaya süreceği konusunda henüz bir bilgi yok, ancak bu yıl olmasını bekliyoruz.

Lei Jun, 7 Şubat’ta Mi hayranlarına yaptığı Çin Yeni Yılı konuşmasında markanın premium pahalı telefonlar için planlarını tartışacağını da aynı şekilde ima etti. Onlar ortaya çıktıkça size daha fazla ayrıntı getireceğiz. Bu arada aşağıdaki yorumlar bölümünden de düşüncelerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. 1.500 dolarlık bir Xiaomi telefonu alır mıydınız?

sponsored
Admin:
sponsored

This website uses cookies.

sponsored