sponsored

Samsung Galaxy Note Serisinin Fişini Mi Çekecek

sponsored
sponsored

İç kaynaklar, Samsung Galaxy Note serisinin kaderi hakkında bazı iddialarda bulundu . Note serisi, yakın zamana kadar Samsung ‘un amiral gemisi ve S Pen özelliğine sahip tek telefon modeli olmuştu. Bildiğimiz gibi Samsung Galaxy S21 Ultra’ya da bir kalem ekledi. Bu da Samsung’un bunu diğer modellere de genişletebileceğini göstermiş oldu.

Note Serisi Z Serisi Mi Olacak

Tipsters, Note serisinin katlanabilir Z serisi telefonlarıyla değiştirmeyi planladığı için S kalem teknolojisinin diğer modellere de genişletileceğini tahmin ediyordu.  

Bu nedenle,Samsung Galaxy Note serisinin sona eriyor olabileceği çok açık görünüyor. Ancak yıl bitmeden Galaxy Note 21 olarak geri gelip gelmeyeceği hala belirsizliğini koruyor. 

Samsung’dan gelen son bilgilere göre, gerçekten de Note serisinin emekliye ayrılmasına karar verildiğini görmekteyiz. Karar, hayranların ve ürünün meraklılarını hayal kırıklığına uğratacağa benziyor.

Ice Universe, bir tweette, eski amiral gemisi Note serisinin son günlerini görmüş olabileceğini ve Galaxy Note 21’in olmayacağını belirtti.

Kemerinin altında bazı büyük sızıntılar olan bir başka sektör içerisinden Ross Young ise, söylentileri doğrulamıştı ve telefon üreticisi tarafından onaylandığı için Samsung’un Note 20 FE’yi piyasaya sürmesinin mümkün olduğunu öne sürmüştü. 

Note ve S serisi için 2020 satış tahminleri, satışlar oldukça düşük seviyedeyken sabit bir şekilde düştü. Bu nedenle Note serisinin üretimini durdurma kararı, şirketin 2021 için satış trafiğini ve genel görünümünü yenilemek için yapabileceği maliyet tasarrufu sağlayan bir önlem olabilir. Gerçekten de, Galaxy S21 serisinin satışlarının artmasına yardımcı olabilir.

Samsung’un Açıklaması

Samsung’un Phonearena’nın konuyla ilgili soruşturmasına verdiği yanıttan bir alıntı “Tüketicinin hayatını daha kolay ve daha iyi hale getirmek için nereye gidersek gidelim, sorunsuz ve sürekli bir şekilde akan yeni mobil deneyimler geliştirmeye kararlıyız. Bunu hayata geçirmek için, Galaxy S21 Ultra için bir seçenek olarak S Pen deneyimlerini genişletme konusunda cesur bir karar aldık. Tüketiciler, S21 Ultra’daki S Pen deneyimini paylaşılabilir anlarını çizerek ve bunlara açıklama ekleyerek genişletebilirler. Galaxy S21 Ultra, ödün vermeden en üst düzey akıllı telefon deneyimini sağlamayı hedeflediğinden, kullanıcılar Note kategorimizin en popüler ve tercih edilen özelliklerinden birinin keyfini çıkarabilir.

Bu, Samsung’un Note kategorisine bağlı olmadığı, ancak Note deneyimini cihaz kategorileri arasında genişlettiği anlamına gelmez. Tüm tüketicilere en iyi mobil deneyimi sağlamak için, tüketicilerin geri bildirimlerini aktif bir şekilde dinleyeceğiz ve bunu sürekli ürün yeniliğimize yansıtacağız. “

Yukarıda birkaç önemli haber kaynağının da belirttiğine göre Samsung gerçekten de Note serisinin fişinin çekeceğe benziyor. Yakın zaman bakalım bize neler gösterecek…

Kaynakça


sponsored
Admin:
sponsored

This website uses cookies.

sponsored