Düşük Fiyatıyla Dikkat Çeken İphone SE Plus’ın Özellikleri Sızdı

0 59

Apple, iPhone SE kompakt akıllı telefonunu ilk olarak 2016 yılında piyasaya sürdü. Bildiğimiz gibi şirket, geçen yıl iPhone SE 2 adlı telefonun  yenilenmiş sürümünü piyasaya sürdü. Şimdi de şirket, modelin yeni sürümünü piyasaya sürmek için hazırlanıyor.

Apple’ın bu kez iPhone SE serisinde standart iPhone SE’nin yanı sıra iPhone SE Plus’ı da içeren iki cihazı piyasaya sürmesi bekleniyor. Şimdiden Plus varyantının teknik özellikleri sızdırıldı.

Apple iPhone SE Plus Sızıntısı

Sızdırılan bilgilere göre Apple iPhone SE Plus 6.1 inç LCD ekran ile gelecek. Ayrıca Apple A14 Biyonik yonga seti ile güçlendirilmiş olması bekleniyor. Aynı çipin şu anda iPhone 12’de kullanıldığını belirtmekte fayda var. Ayrıca 5G bağlantı desteği ile geleceği de sızdırılmış durumda.

Bununla birlikte, cihazın iPhone 11 serisi için kullanılan 7nm Apple A13 Bionic yonga setinden güç alması ihtimali de var. Kameraya gelince arkada 12MP tek kamera sensörüne ve 7MP ön kameraya sahip olduğu da biliniyor.

İlginizi Çekebilir!  En Büyük 10 Android 12 Özelliği, Çıkış Tarihi, Beta, İsim ve Daha Fazlası...

IP67 derecelendirmesine sahip olacağı düşünülen telefonunun 1 metreye kadar suya dayanıklı olduğu belirtiliyor. Raporda ayrıca, Face ID ile birlikte telefonun, parmak izi sensörünün güç düğmesi üzerinde gömülü olduğu da belitiliyor. Touch ID desteğiyle gelebileceği belirtiliyor .

İphone SE Plus’ın Siyah ve Kırmızı olmak üzere en az iki renk seçeneğiyle gelebileceği düşünülüyor. Fiyatına gelince, şu anda piyasada bulunan iPhone SE’den yaklaşık 100 $ daha pahalı olacağı belirtiliyor. Yani 499 $ civarında bir fiyata mal olabileceği iddia ediliyor.

Kaynakça


Cevap bırakın

E-posta hesabınızı sadece siz görebilirsiniz.

Web sitemiz deneyiminizi geliştirmek için çerez kullanmaktadır. Kabul et Daha Fazla Bilgi