Yeni Tasarımı ve Daha Büyük Ekranıyla Xiaomi Mi Band 7 Pro Tanıtıldı

0 127

2014 yılında ilk Mi Band’ın piyasaya sürülmesinden bu yana, Xiaomi her yıl neredeyse aynı tasarıma sahip amiral gemisi akıllı bilekliğini piyasaya sürüyor. Mi Band 7 , bu yılın başlarında daha büyük bir ekranla tanıtıldı . Ancak şirket, bugün Çin’de Xiaomi Mi Band 7 Pro ‘nun piyasaya sürülmesiyle nihayet farklı birtasarımdan geçmeye karar verdi. Gelin bu akıllı bilekliğin bize neler sunduğuna bir bakalım.

Mi Band 7 Pro: Özellikler

Mi Band 7 Pro ile Xiaomi, Huawei Band 6’nın tasarımından ilham almış görünüyor. Giyilebilir cihaz artık sadece başka bir fitness bandı gibi görünmüyor. Bunun yerine, daha büyük ve cesur tasarımıyla bir fitness bandı ve akıllı saat arasındaki çizgiyi bulanıklaştırıyor. Xiaomi Smart Band 7 Pro , standart Band 7’den yatay olarak daha geniş olan 1.64 inç AMOLED ekrana sahip. Bu, artık içeriği ve bildirimleri görüntülemek için daha geniş bir amoled ekrana sahip olduğunuz anlamına gelir.

İlginizi Çekebilir!  Windows 10'da Android Uygulamalarını Bu Yılın Sonunda Çalıştırabileceğiz

Buradaki panel 326ppi piksel yoğunluğuna, 280 x 456p çözünürlüğe ve Her Zaman Açık ekrana özelliği ile geliyor. Ayrıca Band 7 Pro, kutudan çıktığı gibi 180’den fazla saat yüzüyle birlikte karşımıza çıkıyor. Ek olarak, Xiaomi Band 7 Pro’da yeni olan bir diğer şey de , otomatik parlaklık sağlayan ortam ışığı sensörü oluyor.

{}

Diğer özelliklere gelince, çoğu özellik Mi Band 7 ile aynı kalıyor. Sürekli kalp atış hızı takibi, kan oksijen takibi, uyku takibi ve daha fazlası gibi sağlık özelliklerine sahip oluyorsunuz. Pro modeli, 117 tane spor modunu, varsayılan olarak NFC’yi (ayrı bir model değil) ve akıllı telefonunuzu taşımadan antrenmanları izlemek için dahili GPS’i destekliyor.

Üstelik fitness takipçisi 5ATM’ye kadar suya dayanıklı ve gücünü 235mAh pilden alıyor . Xiaomi, tek kullanımda tek bir şarjla 12 güne dayanabileceğini iddia ediyor.

Mi band 7 pro 2

Fiyat ve Stok Durumu

Xiaomi, Mi Band 7 Pro’yu Çin’deki lansmanında 56 dolar olarak fiyatlandırdı . Giyilebilir ürünün perakende fiyatı 56 dolarve ilk satıştan sonra yürürlüğe girecek. Yeşil, mavi, turuncu, pembe ve beyaz dahil olmak üzere çeşitli birinci sınıf silikon kayışlar arasından seçim yapabilirsiniz. Xiaomi’nin giyilebilir cihazları küresel pazarlara ne zaman sonra getirmeyi planladığına dair bir bilgi yok.

İlginizi Çekebilir!  Xiaomi MIUI 12.2.1.0 isimli yazılımın yüklenmesini tavsiye etmemeye başladı

Kaynak

Cevap bırakın

E-posta hesabınızı sadece siz görebilirsiniz.

Web sitemiz deneyiminizi geliştirmek için çerez kullanmaktadır. Kabul et Daha Fazla Bilgi