Sony PlayStation 5 Artık Madencilik İçin Kullanılabilecek

0 30

Sony PlayStation 5 oyun konsolu madencilik için uygun değildir, kripto para madenciliği sistem tarafından sınırlandırılmıştır. Ancak Çinli meraklılar bu sınırlamayı aşmayı başardılar. PlayStation 5’te madencilik yapmayı başardılar.

SONY PLAYSTATİON 5 MADENCİLİK İÇİN UYARLANDI

PlayStation 5 ‘in donanım bileşenleri madencilik için oldukça uygun ve yeterli ancak şimdiye kadar bu görevin konsolda uygulanması mümkün değildi. Konsol, Zen 2 mikromimarisinde AMD Ryzen CPU (x86, 8 çekirdek, 16 iş parçacığı, 3,5 GHz’e kadar) ve RDNA 2 mimarisine sahip AMD Radeon GPU (ışın izleme hızlandırma; 2,23 GHz’e kadar, 10,3 teraflop) kullanıyor. Bu da madencilik için gayet yeterli bileşenler.

Ekran görüntüsü ile fotoğrafla teyit edilen konsolda Etherium madenciliği başarıyla yapıldı. Ekran görüntüsüne bakıldığında, konsolun madencilik performansı 98.76 MH / s’ye ulaşıyor ve güç tüketimi 211W’a ulaşıyor.

Sonuca bakınca konsolun sadece saldırıya uğraması(madencilik için uygun hale getirmek) değil, aynı zamanda hız aşırtması da yapıldığını görüyoruz. Çünkü AMD Radeon RX 5700 XT’nin normalde 50 MH / s seviyesinde olması gerektiğini söylemek gerekiyor.

İlginizi Çekebilir!  Video Oyunu Endüstrisi Yıllar Sonra İlk Kez Düşüşe Geçiyor!

Kaynak


Cevap bırakın

E-posta hesabınızı sadece siz görebilirsiniz.

Web sitemiz deneyiminizi geliştirmek için çerez kullanmaktadır. Kabul et Daha Fazla Bilgi