HP, Kingston Technology’nin HyperX oyun markasını satın almak istiyor

0 10

Oyun endüstrisi, biri donanım olmak üzere farklı kategorileri içeren çok büyük bir endüstridir. Donanım kategorisi, tam oyun markalarından oluşan büyük ve küçük oyuncuları ve daha büyük şirketlerin yan kuruluşları olan şirketleri içermekte. Yan şirketler arasında Lenovo’nun Legion’u , ASUS’un ROG’si (Oyuncular Cumhuriyeti) ve Dell’in Alienware’i var. Yeni bir rapor, HP’nin HyperX ‘i satın alarak sektördeki ayak izini genişletmek istediğini ortaya koydu .

HP + HyperX

HyperX, Kingston Technology’nin oyun markasıdır ve sıradan, sıkı ve profesyonel oyuncular için tasarlanmış klavyeleri, fareleri, fare altlıkları, oyun kulaklıkları ve mikrofonlarıyla tanınır. HP Inc. yaptığı basın açıklamasında , bilgisayar devi HyperX ‘i 425 milyon dolara satın alma niyetini açıkladı.

HP, markayı satın alma arzusunun, oyun ve çevre birimlerinin çekici segmentler olduğu Kişisel Sistemler işini büyütme planlarıyla uyumlu olduğunu ortaya koydu. Şirket halihazırda OMEN ve Pavilion markaları altında oyun PC’leri sunuyor. Ayrıca OMEN Gaming Hub ile yazılım kısmına odaklanıyor. HyperX’in satın alınması, ürün yelpazesini genişletmesine yardımcı olacak.

İlginizi Çekebilir!  Xiaomi ve Redmi telefonlara nasıl rom yüklenir?

Basın bülteninde ayrıca Kingston Technology’nin oyuncular ve meraklılar için tasarlanmış DRAM, flash ve SSD serilerine sadık kalacağı ortaya çıktı. İşlemin yılın ikinci çeyreğinde tamamlanması bekleniyor.

HP’nin, yaygın olarak tanındığı şekliyle HyperX markasını korumasını bekliyoruz. Bununla birlikte, oyun markasının gelecekteki ürünlerinde de HP’nin kendi logosu olabilir.

Kaynak


Cevap bırakın

E-posta hesabınızı sadece siz görebilirsiniz.

Web sitemiz deneyiminizi geliştirmek için çerez kullanmaktadır. Kabul et Daha Fazla Bilgi