Huawei’nin Yeni Katlanabilir Telefonu Mate X2 Tanıtıldı, bu sefer her şey mükemmel görünüyor

3 126
Huawei Mate X2

Huawei’nin yeni nesil katlanabilir ekranlı akıllı telefonu defalarca geri çekildi . Ama bugün sahnede gördük. Nihayet çıktı ve Huawei Mate X2 ‘nin tüm özellikleri ile tanışabiliriz.

HUAWEİ HALA DİMDİK AYAKTA

Huawei Tüketici İşletmeleri CEO’su Yu Chengdong, birçok ABD yaptırımına rağmen, dünyanın dört bir yanındaki tüketicilerin ve ortakların desteğiyle Huawei’nin 2020’de hala canlanacağını söyledi.

2020’de Huawei’nin akıllı telefon ve giyilebilir cihaz pazar payının Çin’de 1 numara olacağını ve TWS kulaklıkların% 80 büyüme elde edeceğini açıkladı.

Huawei, 1 milyardan fazla akıllı bağlantılı cihaza, 50 milyondan fazla HiLink ekolojik kullanıcısına ve aylık 580 milyondan fazla aktif HMS kullanıcısına sahiptir.

Şirket, ülke genelinde 10.000’den fazla yetkili deneyim mağazasına ve 2.000’den fazla yetkili servis merkezine sahip, müşteri hizmetleri memnuniyet oranı% 99 ile Çin pazarında altı yıl üst üste ilk sırada yer alıyor.

HUAWEİ MATE X2 EKRANI

Bu telefon, eski Mate X’lerin dış katlama modunu içe katlama olarak değiştirdi. Şimdi, yeni bir çift sarmal düşme menteşe ile birlikte geliyor. İkincisi, ekranın bir yay şeklinde saklanmasına ve sert katlanmanın önüne geçmesine izin verir.

Huawei Mate X2, 8: 7.1 altın oranlı esnek bir iç ekran kullanır. Endüstrideki ilk magnetron nano-optik film ile kaplanmıştır. Bu, yansıtıcılığı% 1,5’in altına düşürebilir.

Her iki ekran da 90Hz yüksek yenileme hızını ve DCI-P3 geniş renk gamını destekler. Bunlar arasında 8 inçlik katlanabilir esnek iç ekran, 2480 × 2200 ultra yüksek çözünürlüğe ve 412 ppi piksel yoğunluğuna sahiptir. Ek olarak, dahili ekran ayrıca 180Hz’lik bir dokunmatik örnekleme hızına sahiptir.

Telefonun dış ekran boyutu 6.45 inç ve 2700 × 1160 çözünürlükle karşımıza çıkıyor. Piksel yoğunluğu 456 ppi’ye ulaştı ve dokunma örnekleme hızı 240 Hz’ye yükseltildi. Harici ekranın 21: 9 ana ekran oranı vardır. Aynı zamanda daha dar bir çerçeveye ve daha geniş bir görüntüleme alanına sahiptir. Dahili ekranın bölünmüş ekranını kullanırken, uygulama görüntüleme alanı% 100’e kadar yükselir.

YENİ MENTEŞE

Mate X2’nin çift sarmal düşme menteşesi, karbon fiber kompozit malzemeler ve yüksek mukavemetli çelik kullanan karmaşık bir yapıya sahiptir. Menteşede kullanılan zirkonyum esaslı sıvı metal malzemenin mukavemeti 2100 MPa’ya ulaşabilir. Otomobil B direklerinde kullanılan çeliğin mukavemetinden% 50 daha yüksektir. Menteşe sistemi, çeşitli yüksek hassasiyetli malzemeler ve işlemler kullanır. Süper güçlü çelik malzeme, darbeye ve deformasyona karşı dayanıklıdır.

Bu, endüstrinin benzersiz çift dönen su damlası menteşesidir. Sadece kusursuz bir katlama sağlamakla kalmaz, aynı zamanda minimum bükülme izi sağlar. Çift sarmal su damlası menteşe, ekranın düzlüğünü% 40 oranında artırabilir. Yu Chengdong ayrıca akıllı telefonun açıldıktan sonra en ince kısmının kalınlığının sadece 4,4 mm olduğunu vurguladı. Ayrıca, kamera modülünün kalınlık gereksinimlerini karşılamak için çift ​​kama eşit olmayan kalınlık tasarımını benimser . Aynı zamanda, akıllı telefonun ağırlık merkezi, açıldıktan sonra sağ tarafta bulunuyor. Bu yüzden tutması kolaydır.

KİRİN 9000’İN PERFORMANSI

Huawei Mate X2, 5nm işlem teknolojisi Kirin 9000 yongasına sahiptir. 3.13GHz hızında çalışan 8 çekirdekli bir CPU ile birlikte gelir. Çip, 24 çekirdekli bir GPU’yu entegre ediyor ve görüntü işleme kapasitesi önemli ölçüde geliştirildi. Kirin 9000 yongası, 5G süper uplink, 5G taşıyıcı birleştirme ve WiFi 6+ özelliğini destekler.

Huawei Mate X2 ayrıca etkileşimli yenilikle daha yüksek verimlilik elde ediyor: verimli giriş için ayrı klavye, PC gibi tek uygulamalı çoklu görev performansı, değişken pencereli depolama, vb. çaba.

Bu bağlamda Huawei, 2019 yılında ilk katlanabilir ekran ekolojik ittifakını kurmak için Yazılım Yeşil İttifakı ile el ele vererek eksiksiz bir katlama geliştirme çerçevesi ve tasarım özellikleri başlattı. Şu anda Huawei Mate X2, yerli TOP200 uygulamaları ile% 100 adaptasyon elde etti. Dahası, TOP1000 uygulamaları akıllı çoklu pencereler, çok kanallı videolar, serbest görüntüleme açıları ve metre altı şerit navigasyonu gibi yenilikçi akıllı deneyimler getirerek% 95 adaptasyona ulaştı.

Telefon, karbon fiber kubbe diyafram kullanan üst ve alt ultra ince çift hoparlörlerle birlikte gelir. Net ve parlak bir yüksek frekans, güçlü düşük frekans sağlarlar ve bir ses algoritması bonusuna sahiptirler. Telefonun 4500mAh bataryası var ve 55W’a kadar kablolu hızlı şarjı destekliyor.

HUAWEİ MATE X2 KAMERA

Bu telefon, Leica özellikli bir dörtlü kameraya sahiptir. Ana 50MP süper algılama kamerası 1 / 1.28 inç RYYB sensöre sahiptir. OIS’i destekler. Ayrıca 10x optik yakınlaştırmayı da destekler. 8 megapiksel periskop kamera, 100x dijital yakınlaştırma özelliğini destekler. Akıllı telefonun ultra geniş açılı lensi 16MP çözünürlüğe ve f / 2.2 diyaframa sahiptir. 3x telefoto kamera 12MP çözünürlüğe, f / 2.4 diyafram açıklığına sahiptir ve optik görüntü sabitlemeyi destekler.

HUAWEİ MATE X2 FİYATI VE DEPOLAMA SEÇENEKLERİ

Kahramanımız dört zarif renk getiriyor – zarif sır beyazı, sakin ve parlak siyah, berrak buz kristali mavisi ve romantik buz kristali tozu. Huawei Mate X2, 8GB RAM ile birlikte gelir. 256GB depolama çeşidi 17.999 yuan (2785 $) ve 512GB depolama sürümü 18.999 yuan (2939 $) olarak geliyor. 25 Şubat’ta satışa çıkacak.

Huawei Mate X2

Yu Chengdong, Huawei’nin Mate X2 için yeterli üretim kapasitesi sağladığını söyledi. Ve üretim kapasitesi her hafta ve her ay artmaktadır.

İlginizi Çekebilir!  Samsung Galaxy A10 Stock Rom İndir

Ayrıca Yu Chengdong, bu yılın Nisan ayından itibaren Huawei’nin amiral gemisi akıllı telefonlarının birbiri ardına Harmony OS’ye yükseltilebileceğini açıkladı. Huawei Mate X2 onu ilk alan olacak.

Kaynak


3 Yorum
  1. Emin DENİZ

    yararlı oldu çok sağolun

  2. Emin DENİZ

    ben de alıp almamakla arasında kaldım. size güvenip alacağım. güzel tanıtmışsınız. teşekkürler…

    1. Admin

      Rica ederiz. Umarım yararlı olmuştur

Cevap bırakın

E-posta hesabınızı sadece siz görebilirsiniz.

Web sitemiz deneyiminizi geliştirmek için çerez kullanmaktadır. Kabul et Daha Fazla Bilgi