Realme GT inanılmaz özelliklerle geliyor

0 69

Realme bugün erken saatlerde, 4 Mart’ta Çin’de Realme GT 5G akıllı telefonunu piyasaya süreceğini doğruladı. Lansman afişi, Realme GT’nin başlıca cazibe merkezlerinin yüksek yenileme hızı ekranı, güçlü bir yonga seti ve daha hızlı şarj olduğunu ima etti. Resmi onaydan kısa bir süre sonra, sızıntı yapan Abhishek Yadav , akıllı telefonun birkaç temel özelliğini açıkladı.

Çin’deki bir kaynaktan alınan bilgilere atıfta bulunan kaynak, Realme GT 5G’nin 160Hz yenileme hızı sunan bir OLED ekrana sahip olduğunu iddia etti . ASUS, Lenovo, Vivo, Xiaomi ve ZTE gibi markalar, 144Hz yenileme hızına sahip ekranları destekleyen birkaç telefon piyasaya sürdü. Realme GT’yi piyasaya sürerek Realme, 160Hz ekranlı bir akıllı telefonu piyasaya süren ilk marka olabilir. Sızıntı yapan kişi, telefonun 125W hızlı şarj yani UltraDart teknolojisini destekleyeceğini ortaya çıkardı .

İlginizi Çekebilir!  Xiaomi Mi 9T Pro Rom İndir

Aynı bilgiler daha önce önceki ay tipster Ice Universe tarafından paylaşılmıştı. iddiaya göre cihaz 6.81 inçlik OLED 160Hz ekrana sahip olduğunu, bu teklif 3200 x 1440 piksel, 64-megapiksel + 13 megapiksel + 13 megapiksel üçlü kamera sistemi, 125W şarj desteği ile bir 5,000mAh pil, Snapdragon 888 SoC , 12 GB LPDDR5 RAM, 512 GB’a kadar RAM ve Realme UI 2.0 tabanlı Android 11 İşletim Sistemi. Cam ve deri arka kapak seçenekleriyle gelmesi bekleniyor .

Kaynakça


Cevap bırakın

E-posta hesabınızı sadece siz görebilirsiniz.

Web sitemiz deneyiminizi geliştirmek için çerez kullanmaktadır. Kabul et Daha Fazla Bilgi