Katlanabilir iPhone (iPhone Flip) İlk Bakış

0 29

Katlanabilir iPhone ‘a (iPhone Flip) İlk Bakış. Geçtiğimiz birkaç ay içinde, Apple’ın ilk katlanabilir telefonuyla ilgili çok sayıda rapor geldi. Yakın tarihli bir rapora göre , Apple ilk katlanabilir telefonu üzerinde çalışıyor. Ve en erken 2023’te gelecek yönünde bir duyum var. Jon Prosser’in son raporu, Apple’ın yeni katlanabilir iPhone’un form faktörü ile “tamamlandığını” gösteriyor.

Prosser’a göre Apple, ilk katlanabilir telefonu için popüler “telefondan tablete” tasarımını kullanmayacak.”. Apple büyük ölçüde kapaklı iPhone tasarımını kullanacak. Bu kapaklı katlanabilir iPhone’un hedeflerinden biri de, onu temel model iPhone’lara benzer yapmak.

Bizi Google News’te Takip Edin!

katlanabilir iPhone çevirme

Küçük görünen renkler muhtemelen bu son sızıntının en ilginç yönlerinden biri. Fiyata gelince, küçük bir sürpriz var. Jon Prosser’e göre katlanabilir iPhone aslında 1.499 dolara mal olabilir. Bu, piyasadaki bazı katlanabilir akıllı telefonlardan daha ucuz. Ancak bu fiyat gerçek olamayacak kadar iyi. İPhone 13 üst modelinin 1500 dolara kadar mal olabileceği düşünüldüğünde, bu fiyat pek olası değil. Yine de, “ucuz” bir katlanabilir iPhone, Apple için oyunun kurallarını değiştirebilir.

İlginizi Çekebilir!  Düşük Fiyatıyla Dikkat Çeken İphone SE Plus'ın Özellikleri Sızdı

Şirketin kapaklı tasarımı tercih etmesinin nedeni bu olabilir mi? 

Cihazın boyutu iPhone 12 mini olabilir ve kapaktan sonra daha da büyüyor olabilir. Daha sonra, telefondan tablete (tabii ki daha pahalı) katlanabilir iPhone’u ortaya çıkarabilir.

Lansman tarihine gelince, Jon Prosser’in önceki lansman iddiası Eylül 2022’ye ait. Ancak, Apple’ın planının değişebileceğine de inanıyor.

Şimdilik, tüm raporlar ilk katlanabilir iPhone’un Samsung esnek OLED panel ile geleceğini iddia ediyor. Ek olarak Apple, 2017’de iPhone X ile tanıttığı çentikten kurtulacak. Ön tarafın herhangi bir sensörden tamamen arınmış durumda olacağını düşünüyoruz. Ayrıca dört taraftaki çerçeveler neredeyse eşit olacak. Ancak, bu açıklamanın resmi görselden olmadığını unutmamak gerek. Gerçek telefon önemli ölçüde farklı olabilir.

İlginizi Çekebilir!  iOS 16 Beta Sürümü Çıktı Nasıl Yükleyeceğinizi Öğrenin

Kaynakça


Cevap bırakın

E-posta hesabınızı sadece siz görebilirsiniz.

Web sitemiz deneyiminizi geliştirmek için çerez kullanmaktadır. Kabul et Daha Fazla Bilgi