Xiaomi’nin Kamerası ile en iyi telefonu olacak Mi 11 Pro İşte böyle görünüyor

0 64

Xiaomi’nin , Çin Sprint Festivali’nden sonra (12 Şubat) Xiaomi Mi 11 amiral gemisinin daha gelişmiş versiyonu olarak Xiaomi Mi 11 Pro ‘yu duyurması bekleniyor . Akıllı telefonun Şubat veya Mart aylarında çıkıp çıkmayacağı henüz belli değil. Mi 11 Pro ‘nun arka tasarımını ortaya çıkarmak için Weibo’da ortaya çıktı .

Görüntü, Xiaomi Mi 11 Pro ‘nun yatay bir kamera modülüne sahip olduğunu ortaya koyuyor . Dört kamera ve bir LED flaş görüyoruz. Kurulumdaki kare lens, periskop telefoto lens gibi görünüyor. Periskop merceğinin altındaki yazı, cihazın 120x dijital yakınlaştırma desteği bulunduğunu gösteriyor . Cihazın 108 megapiksellik bir birincil kamera ile donatılması bekleniyor. Mi 11 Pro’nun Xiaomi tarihindeki en güçlü kameraya sahip olması bekleniyor.

İlginizi Çekebilir!  Rockstar GTA 6 üzerinde çalışmalarını hızlandırmak için GTA 4 Ve RDR remastered çalışmalarını duraklattı

Akıllı telefon için tasarlanan koruyucu kılıfın başka bir görüntüsü, Çin’deki bir e-ticaret sitesinde ortaya çıktı. Kasa görüntüsü yukarıda gösterilen render ile tam olarak uyuşmasa da, dörtlü kamera sistemine sahip yatay bir kamera dizilimini gösteriyor.

Xiaomi Mi 11 Pro’nun ön tasarımına gelince, Xiaomi Mi 11’de ki gibi 6.81 inç AMOLED panele sahip olması bekleniyor. Mi 11 Pro’nun ekranı 120Hz’lik bir Quad HD + çözünürlük sunacak. Snapdragon 888 Xiaomi Mi 11 Proya can verecek. Spekülasyonlar, 120W hızlı şarj ve 80W kablosuz şarj için destek taşıyabileceğini gösteriyor .


Cevap bırakın

E-posta hesabınızı sadece siz görebilirsiniz.

Web sitemiz deneyiminizi geliştirmek için çerez kullanmaktadır. Kabul et Daha Fazla Bilgi